Mr Green
Dela med vännerna

Integritetspolicy

Alla sidor på nätet måste ha en integritetspolicy säger den svenska lagen. Vi på Greenstart.org vill självklart inte bryta mot den svenska lagen, vilket är varför vi har upprättat en alldeles egen integritetspolicy.

De flesta webbplatser kopierar en standardpolicy och lägger upp den på sina webbplatser. Problemet med detta är att den blir oändligt lång, obegriplig och tråkig. Oftast förstår inte ens ägarna själva vad den innebär.

Vi på Greenstart vill därför skriva en policy från scratch och hålla den kort och på lätt svenska så att alla förstår vad de läser.

Det vi vill ta upp i denna policy är först och främst vad som sparas om dig som besökare.

Inbäddat innehåll

Det kan hända att vissa videoklipp, bilder och texter är inbäddade från andra webbplatser. Dessa webbplatser kan därför samla in dina uppgifter och spåra din aktivitet.

Google Analytics

Precis som många andra sajter använder vi Google Analytics för att mäta trafik som kommer in till vår sida. Vi vill se varifrån våra användare kommer, hur länge de stannar på vår webbplats, vilka sidor de besöker, vilka sidor de gillar osv. Detta hjälper oss föra en statistik och utveckla innehåll med bättre kvalitet för våra läsare.

Länkar till andra sajter

På vår sajt kommer du förmodligen att hitta länkar till andra sajter. Dessa länkar har vi inget ansvar för. Varje sida som du besöker via vår länk har sina egna villkor, sin egen integritetspolicy och sina egna regler. Det är därför rekommenderat att du tar en titt på dessa när du besöker andra webbplatser som vi länkar till.

Personliga uppgifter via kontaktformulär

På vår kontaktsida kommer du att hitta ett kontaktformulär. Genom detta formulär samlar vi in data som ditt namn och epostadress. Detta gör vi för att kunna ha möjligheten att svara på frågor. Vi kommer aldrig att sälja eller ge bort denna information till andra sajter eller företag. Du kan med andra ord pusta ut. Du kan även be oss att ta bort allt vi har om dig när du än vill.